mojCENT sustav nudi Vam mogućnost da koristite više akcija istovremeno. Ponekad ćete jednostavno željeti ponuditi više posebnih ponuda odjednom, ali ih ne želite ispisati na istom računu tj. ponuditi jednom kupcu. Isto tako želite ih vremenski ograničiti, uvjetovati ih potrošenim iznosom i prethodno kupljenim proizvodima / uslugama. U ovom tutorijalu ćemo objasniti najlakši naćin kako možete imati aktivno više akcija odjednom.

Vremensko ograničavanje posebnih ponuda

Aktivnost kampanje po datumu

Odabir datuma kampanje

Odabir datuma kampanje

Kako bi povećali svoju prodaju i poboljšali promociju ponekad je potrebno imati više aktivnih kampanja odjednom. Kroz naš planer kampanja možete ako želite, izrađivati kampanje i određivati ima datume na koje će se aktivirati. Ako očekujete velike gužve oko blagdana krajem godine, pripremite akcije par mjeseci unaprijed i one će se same pokrenuti na zadani datum. Na gornjoj slici je prikaz jednostavnog sučelja za aktiviranje kampanja u određenom periodu.

Aktivnost kampanje po satima

Filtriranje kampanja po satima

Filtriranje kampanja po satima

Kampanje / akcije se također mogu prikazivati u određene sate. Primjena ovog filtera omogućava da tokom cijelog dana vrtite 2-3 akcije, od kojih se svaka može ispisivati na računu u svom terminu.

Aktivnost kampanje po danima u tjednu

Filtriranje po danima u tjednu

Filtriranje po danima u tjednu

mojCENT također nudi i mogućnost prikazivanja kampanje na određene dane u tjednu.

Kada koristiti vremenske filtere za posebne ponude?

Preporučamo korištenje vremenskih filtera u situacijama kada želite imati više aktivnih kampanja odjednom. Primjeri;

  • Filter po datumima – planirajte svoje blagdanske akcije par mjeseci unaprijed, a ne u zadnji tren. One će se samostalno aktivirati na određeni datum.
  • Filter po satima – imate više artikala / usluga za koje dajete popust? Rasporedite ih da se jedna akcija vrti u prijepodnevnim terminima, a druga u popodnevnim.
  • Filter po danima u tjednu – pripremite akcije za radni tjedan i posebne akcije za vikend