INSPIRACIJE:

Uzmite nekoliko ideja, spojite ih i napravite novu ideju. Naposljetku što je Snuggie ako ne mutacija deke i kućnog ogrtača.

Sastojci mojCENT sustava:

mojcent-cash-register-iconPoint of sale marketing je osmišljen na način da potakne kupce na neku akciju prilikom plačanja računa. Drugim riječima POS marketing ih potiče da kupe dodatne proizvode kad su već pri kraju sa samom kupnjom. Najčešće se radi o dodatnim displejima koji privlaće njihovu pažnju raznim popustima i drugim tipovima posebnih ponuda. Glavna svrha POS marketinga je izazvati impulzivnu kupnju kod kupca.

Prednosti:

  • kupca uvijek dočeka drugi tip obavjesti o akciji
  • mogućnost ubacivanja bannera, slika…

mojcent-loyalty-iconLoyalty kartice, nagradni bodovi, prava na popuste… Prilikom kupnje kupac predoči karticu, prodavač ju očita i ostvaruje se povoljnija kupnja ili se osvajaju bodovi. Sustav uz sve gore navedeno, pruža i mogućnost analiziranja Vaših kupaca (najčešće korištene kozmetičke usluge u salonima, najdraži brand pića u trgovinama…)

Prednosti:

  • zadržavanje starih kupaca
  • pridobivanje novih kupaca
  • smanjivanje troškova oglašavanja

mojcent-ad-iconPojednostavljeno rečeno, radi tako da ovisno o Vašem pretraživanju na internetu i geolokaciji netko plasira oglase za koje misli da imaju najveću šansu da vas potaknu na neku akciju (klik na link, zadržavanje i eventualna kupnja).

Prednosti:

  • Sami određujete buđet svoje kampanje, plaćate npr. po kliku na Vaš oglas, a cijena istog će varirati ovisno o konkurenciji koja također oglašava za slične ključne rječi
  • Ako ste odradili domaću zadaću i znate što želite, za postavljanje kampanje treba Vam 10-20 minuta

mojcent-informiranje-kupacaU naš sustav htjeli smo ugraditi i mogućnost da možete obavještavati svoje kupce. Ovaj dio je isto tako limitiran jedino Vašom maštom. Možete ga koristiti za kratke novosti, najave, viceve dana, horoskope isl… Uz pomoć ovog djela izgled Vaših računa se stvarno može istaknuti.

mojcent-kuponmojCENT sustav također Vam daje i mogućnost kreiranja kupona na računu. Radi se raznim tipovima kupona za; popuste, nagradne igre …

mojCENT LOYALTY – nagrađivanje vjernosti kupaca:

Još od najranijih faza razvoja našeg sustava, svi smo se složili da mojCENT mora imati slijedeće:

  • Neovisnost od postojećeg POS software-a.

Nismo se željeli priključivati na nečiji tuđi software nego uredno živjeti u simbiozi sa istim, a i na taj način smo uspjeli smanjiti troškove implementacije našeg sustava.

  • Napraviti veliku mrežu korisnika sustava i novi kanal za oglašavanje.

Zamislite sljedeći scenarij u turističkoj sezoni bilo gdje na Jadranu: Dođete u Turističku zajednicu da platite boravišnu pristojbu i istovremeno dobijete obavjest da imate 30% popusta za jedrenje na dasci, gratis ulaznicu za lokalni muzej, a tu je i neka nagradna igra bila spomenuta. Znači četiri različita poslovna subjekta su iskoristili skoro pa isti oglasni prostor, bez da su konkurencija jedni drugima, a Vi izlazite van s popustima i ugodno popunjenim prvim danom godišnjeg.

  • Prihvatljiva cijena i za manje poslovne subjekte.

Od samog početka naša ideja je bila razviti sustav koji bi mogli koristiti i manji poslovni subjekti.