Savršen oglasni prostor!

Zamislite oglasni prostor na kojem sami možete kreirati sadržaj. Isto tako, oglasi i popusti koje ste kreirali doći će do ljudi koje zanimaju Vaši proizvodi i usluge (ipak im Vi sami predajete te oglase u ruke). Isto tako te iste reklame se ne smiju bacati u smeće već ih je kupac obavezan zadržati uz sebe čak i nakon što ode od Vas. Zato je račun savršeno mjesto za reklamiranje!

mojcent-racun-gornji-dio

racun-top-featured

Izgled računa

Izgled samog računa je propisan zakonom i NE SMIJE se mjenjati. Također prema zakonu, kupci su dužni račune sačuvati, što znači da su savršeno mjesto za promoviranje Vaših usluga. Naš sustav obavezni dio računa ostavlja netaknutim, dok pri dnu istog dodaje polja kroz koje možete raditi slijedeće.

mojcent-racun-donjii-dio

mojcent-pos-loyalty

Pos marketing: loyalty – oglašavanje – informiranje – kuponi

Neka Vaši kupci provjeravaju račune s veseljem

Od sada na računima svojim klijentima možete pružiti informacije o nadolazećim akcijama, dodjeljivati im bonus bodove i pozivati ih na sudjelovanje u nagradnim igrama.

Račun i internet, konačno povezani

Dodavanje jednostavnog QR koda na računu pruža Vam neograničene mogućnosti. Dodatne informacije o uslugama, sudjelovanje u nagradnim igrama, multimedijalne prezentacije su samo neke od mogućnosti, koje možete koristiti.

Nikada identičan i uvijek sa svježim informacijama

Ako imate kupce koji svaki dan u isto vrijeme dolaze k Vama, njihov račun će svaki puta biti drugačiji

Račun sa sadržajem

Ovakav tip računa mjenja potrošačke navike. Privlači pogled i prikazuje uvijek zanimljive informacije. Umjesto pregledavanja računa, od sada će ga Vaše stranke početi i čitati. Na njemu su uvijek vidljive aktualne vijesti, kulturni i sportski događaji, ali i lokalna ponuda. Uz prikaz informacija možete izdavati i kupone na kojima je Vaš vlastiti sadržaj za poboljšanje prodaje.

Dodatni elementi računa

Lokalno oglašavanje

Neposredno nakon propisanog dijela računa, nalazi se dio predviđen za oglase koje sami kreirate. Oglas može biti grafički ili tekstualan. Jednostavnim postavljanjem parametara u administracijskom djelu, možete oglasima odrediti da se pojavljuju u samo određenim uvjetima. Znači u mogućnosti ste ciljano oglašavati svoje proizvode i usluge, ovisno o potrošenom iznosu, vremenu ili određenom artiklu koji se nalazi na računu.

Globalno (cross-selling) oglašavanje

Naš račun ima i mogućnost šireg oglašavanja. Radi se o naprednoj mogućnosti u kojima kreiramo Vaš oglas i distribuiramo ga preko poslovnih subjekata uključenih u naš sustav. Oglas će se distribuirati ovisno o Vašoj lokaciji i ovisno o djelatnostima drugih uključenih u naš sustav.

Primjer:

Ako fotografirate vjenčanja, za Vaš oglas se može odrediti da se ispisuje u poslovnim subjektima koji su vezani na organizaciju vjenčanja (saloni ljepote, cvjećare, restorani…)

Izdavanje kupona za povečanje (up-selling) prodaje

Pokazalo se da su kuponi izvrsni marketinški alat. Uz pomoć istih možete kupce nagrađivati za vjernost te ih motivirati da se vrate Vama. Naš sustav omogućava da sadržaj tih kupona bude ogranićen jedino vašom maštom:

  • popusti za iduću kupovinu
  • skupljanje određenog broja kupona za sudjelovanje u nagradnoj igri
  • popusti za ponovljenu kupnju u roku 30 dana